Buyer Assistant

 consulting1

Είναι τόσο εύκολο να πιαστεί κάποιος στα «πλοκάμια» των αλόγιστων αγορών (είτε σας αρέσουν αυτές είτε όχι) σε μεγάλα καταστήματα τύπου Praktiker ή IKEA, που πιθανώς να μην έχετε ποτέ σκεφτεί πως βρέθηκε το πιο πρόσφατο απόκτημά σας, στο καλάθι σας και από εκεί σε κάποιο χώρο αποθήκευσης ή ακόμα και τα σκουπίδια.

Μην ανησυχείτε, όλοι είναι ένοχοι για αυτό το παράπτωμα ... καλά, ίσως όλοι εκτός από τους βοηθούς αγοραστές, επειδή είναι οι μόνοι οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς τι είναι απαραίτητο και τι όχι, τι είναι αισθητικά αποδεκτό ή όχι και έχουν ήδη μαζί σας διερευνήσει τις ανάγκες του χώρου σας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η υπηρεσία από την Social Kitchen. Ειδικευμένοι βοηθοί με -επί κεφαλής- τον Constantinos, βρίσκονται δίπλα σας για αυτό το σκοπό.

Λοιπόν, τι πραγματικά κάνουμε;

Εργαζόμαστε πολύ στενά με τις αλυσίδες καταστημάτων, τα καταστήματα λιανικής και εξασφαλίζουμε σε εσάς, τους πελάτες μας, πρόσβαση στα σωστά προϊόντα που επιλέγονται μετά από χρόνια έρευνα και εμπειρία.

Είμαστε υπεύθυνοι και βοηθάμε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων καθ 'όλη τη διαδικασία των αγορών.

Επιλέγουμε και σας προτείνουμε σειρές νέων προϊόντων και παράλληλα φροντίζουμε την αναθεώρηση παλαιότερων εμπορευμάτων ώστε να διασφαλίζουμε ότι μπροστά σας βρίσκετε τα πιο πρόσφατα προϊόντα.

Γνωρίζουμε άριστα την αγορά και το κάθε προϊόν με μεγάλη λεπτομέρεια και σε βάθος έτσι που να σας παρέχουμε την ασφάλεια ότι αυτό που πληρώσατε είναι πραγματικά αυτό που σας είπε ο εκάστοτε πωλητής ότι είναι. Αναγνωρίζουμε άμεσα τα υλικά κατασκευής και σας κατευθύνουμε στις σωστές επιλογές.

Έχουμε δουλέψει σκληρά για την εύρεση των σωστών προμηθευτών με προπάντων σωστές τιμές. Γνωρίζουμε και συνεργαζόμαστε με δεκάδες καταστήματα που προσφέρουν το ίδιο ή παρόμοιο προϊόν και θα πάμε –ευχαρίστως- μαζί σας σε όλα!

Διευκολύνουμε την αναγνώριση και διαπραγμάτευση των τιμών (έτσι ο πελάτης μας δεν εξαπατάται).

Διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα παραδίδονται στην ώρα τους και σωστά.

«Ρίχνουμε» ιδέες για να βελτιώσετε τον χώρο σας.

«Κρατάμε» τον Προϋπολογισμό σας.

Παρέχουμε σειρά από πληροφορίες στους πελάτες που πολλές φορές οι πωλητές αγνοούν ή απλά δεν ενδιαφέρονται.

Αν θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή διακόσμηση οικίας μόνοι σας χωρίς να πληρώσετε κόστος μελέτης και επίβλεψης, εμείς είμαστε δίπλα σας να σας εξασφαλίσουμε την καλλίτερη δυνατή τιμή στο καλλίτερο προϊόν στον καλλίτερο χρόνο παράδοσης.

Με πολύ μικρό κόστος, επωφελείστε τεραστίων εκπτώσεων και σας παραχωρείται πρόσβαση στον κόσμο των αγορών χονδρικής. Τι τελικά θα σας κοστίσουν οι υπηρεσίες μας; Σχεδόν τίποτε…

Με το ελάχιστο κόστος των 60€ μπορείτε να έχετε ένα Buyer Assistant δίπλα σας από το πρωί στις δέκα έως τις δύο το μεσημέρι. Διαλέξτε ψάξτε και ρωτήστε άπειρες ερωτήσεις και γνωρίστε τα προϊόντα όπως ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αν προβείτε σε αγορές πληρώνετε επιπλέον το ποσοστό του 2% για το σύνολο των αγορών σας προ των φόρων. Ποσό πραγματικά μικρό το οποίο πριν σας έχει δοθεί στο δεκαπλάσιο ως πραγματική έκπτωση χονδρικής.

 

 διαβάστε περισσότερα: τι σημαίνει buyer assistant;

 

contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137