Νέα

 

Η κοινωνική κουζίνα (the social kitchen) είναι ουσιαστικά η κάλυψη της ανάγκης να «επιστρέψουμε στο σπίτι» και σε δραστηριότητες μέσα σε αυτό. Γιατί θα πρέπει η «επιστροφή» στο σπίτι να γίνει αναγκαστική λόγω κρίσης και όχι απόλυτα ευχάριστη και μέρος μιας νέας φιλοσοφίας;

Open-Plan-Kitchen-Diner-Family-Room

 consulting1

Τι σημαίνει να είναι κανείς Buyer Assistant; Ένας Buyer Assistant βοηθά τον αγοραστή σε όλα τα θέματα της αγοραστικής του δραστηριότητας. Ο βοηθός αγοραστή συνεργάζεται με τους-κατά το δυνατόν- περισσότερους προμηθευτές και να λαμβάνει υπόψη όλες τις προσφορές που «τρέχουν» εκείνη τη στιγμή.

 kaplamas

Οι ξύλινοι καπλαμάδες παρέχονται σε μια ευρεία γκάμα από πάρα πολύ ακριβούς και εξωτικούς, όπως ζεμπράνο, έως απλούς καπλαμάδες οξιάς, που δίνουν μια ζεστή αίσθηση ξύλου στο σπίτι.

verona torchetti

Τα μασίφ ξύλινα πορτάκια κουζίνας έχουν όμορφο οπτικό αποτέλεσμα εξαιτίας του ιδιαίτερου και μοναδικού σχήματος των νερών-βενών του ξύλου και είναι επίσης ανθεκτικά στο χρόνο.

glass kitchen 1

Αποτελούνται από ένα πλαίσιο αλουμινίου και γυαλί το οποίο είναι ασφαλείας και μπορεί να πάρει οποιοδήποτε χρωματισμό. Οι επιλογές σε χρωματισμούς είναι απεριόριστες.

contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137