Προφίλ

Η Social Kitchen σχεδιάζει και κατασκευάζει κουζίνες για περισσότερα από 15 χρόνια. Μια μακρόχρονη εμπειρία, μεστωμένη στο χρόνο, μαζί με τα γούστα και τις τάσεις μιας ολόκληρης γενιάς καταναλωτών. Σήμερα, μέσα από την πορεία του δημιουργού της, Κωνσταντίνου Μουχτάρη είναι η επιχείρηση που σχεδιάζει και διαχειρίζεται την κατασκευή των πλέον καινοτόμων επίπλων κουζίνας.

«Γιατί πρέπει οι κουζίνες να αποτελούνται από «κουτάκια» ατάκτως ερριμένα σαν να είναι από Lego ; Γιατί οι σχεδιαστές ενώ ζουν σε ένα τρισδιάστατο χώρο μέσα στο μυαλό τους, σχεδιάζουν στις δύο διαστάσεις και στην ουσία χάνουν τον όγκο και τη φόρμα; Γιατί μια καλοσχεδιασμένη κουζίνα πρέπει να είναι προσιτή μόνο σε λίγους;»

Αυτά είναι τα ερωτήματα που ώθησαν τον Κωνσταντίνο Μουχτάρη να αναζητήσει μια ομάδα από ανθρώπους με όραμα και δημιουργική «μανία». Έτσι γεννήθηκε το Social Kitchen.

Τα μέλη της ομάδας μας είναι πρόσωπα άριστα καταρτισμένα που κάνουν εφικτή την υλοποίηση της κάθε ιδέας και βρίσκουν λύσεις όχι μόνο για την κουζίνα σας, αλλά για κάθε προσωπικό και επαγγελματικό χώρο. Άριστη υποστηρικτική ομάδα σχεδιασμού που βρίσκεται δίπλα σας κάθε λεπτό. Έμπειρα συνεργεία μεταφορών και τοποθετήσεων που φέρουν σε πέρας κάθε εφαρμογή και κάνουν πανεύκολη την χρήση ακόμα και των πιο περίπλοκων μηχανισμών. 

Η Social Kitchen έχει ως στόχο να προσαρμόζει προσωπικά τις επιλογές των πελατών σε κάθε χώρο και να εστιάζει στο να φτάσει την απόλυτη αποκλειστικότητα. Η διαφοροποίηση και η μοναδικότητα είναι το πάθος μας!

                                                                                                             Constantinos M.       

contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137