Συμβουλές

Poliform-Varenna

Έχετε αποφασίσει για το στυλ και το σχεδιασμό των επίπλων κουζίνας σας, αλλά γνωρίζετε πραγματικά από τι υλικά είναι κατασκευασμένα; Αντιπροσωπεύει η ποιότητα τους τα χρήματα που θα δαπανήσετε και ποιά είναι η διάρκεια ζωής τους; Αλλά πριν διερευνήσετε τους διαφορετικούς τύπους από έπιπλα κουζίνας, εδώ είναι μερικά γενικά σημεία που πρέπει να έχετε κατά νου.

Τα ντουλάπια στα έπιπλα κουζίνας αποτελούνται από το κάσωμα και τα πορτάκια, τα οποία μπορεί να είναι επίπεδα ή με κάποιο τελάρο.

Ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο υλικό, καθώς και την τιμή της κουζίνας, τα πορτάκια ποικίλλουν σε πάχος. Τα επενδεδυμένα με φιλμ απομίμησης ξύλου είναι γενικά τα λεπτότερα, ενώ τα μασίφ έχουν συνήθως το μεγαλύτερο πάχος.

Τα πορτάκια που δεν έχουν κατασκευαστεί από συμπαγή υλικά θα πρέπει να έχουν σόκορα (δηλαδή τελειωμένες άκρες), έτσι ώστε το νερό ή οι διαρροές να μην διεισδύσουν στον πυρήνα τους. Το κάσωμα είναι συνήθως μεταξύ 16 και 19 mm πάχος, γι 'αυτό είναι σταθερό χωρίς να είναι πολύ ογκώδες και είναι συνήθως κατασκευασμένο από μοριοσανίδα ή νοβοπάν, σπάνια MDF και σπανιότατα κόντρα-πλακέ.

 

Πριν λοιπόν ξοδέψετε ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση των επίπλων κουζίνας σας σκεφτείτε πάνω απ' όλα τον τρόπο ζωής σας, τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την κουζίνα σας και πόσο χώρο αποθήκευσης χρειάζεστε. Άλλωστε οι καλύτερες αποφάσεις για την επιλογή της κατάλληλης για εσάς κουζίνας ξεκινούν με ένα καλό σχεδιασμό.

 

 

 

contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137