Συμβουλές

 consulting1

Τι σημαίνει να είναι κανείς Buyer Assistant; Ένας Buyer Assistant βοηθά τον αγοραστή σε όλα τα θέματα της αγοραστικής του δραστηριότητας. Ο βοηθός αγοραστή συνεργάζεται με τους-κατά το δυνατόν- περισσότερους προμηθευτές και να λαμβάνει υπόψη όλες τις προσφορές που «τρέχουν» εκείνη τη στιγμή.

Το απόθεμα και η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι επίσης κάτι που πάντα γνωρίζει ο Buyer Assistant καθώς είναι και το πρόσωπο που στο τέλος θα διεκπεραιώσει των έλεγχο των παραλαβών, που θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον προμηθευτή, ώστε και να σχεδιάσουν μαζί την παράδοση των προϊόντων στον χώρο του πελάτη. Τέλος η πληρωμή των τιμολογίων είναι επίσης ευθύνη του βοηθού αγοραστή, όπως και οποιαδήποτε επιστροφή αποστολής.

Ο βοηθός αγοραστή είναι πάντα σε θέση να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο προϊόν, όπως λεπτομέρειες σχετικά με τον κατασκευαστή, χαρακτηριστικά και άλλα. Μέρος της ευθύνης του Buyer Assistant, είναι να ενημερώνεται άμεσα για τις τάσεις και τα νέα προϊόντα που παρέχουν οι προμηθευτές στην αγορά. Ενώ παράλληλα φροντίζει ο πελάτης να βρει τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στο γούστο του και όλα αυτά στην καλύτερη τιμή. Θα συναντηθεί – παρουσία- σας με τους προμηθευτές και θα διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, θα ζητήσει κάθε είδους περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με ένα προϊόν και μαζί σας θα διαπραγματευτεί για την τροποποίηση των λεπτομερειών του προϊόντος ή της τιμής. Για το σκοπό αυτό, διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με το τμήμα προμηθειών κάθε εταιρίας που συνεργάζεται. Με την συνεχή προσέλευση πελατών στα καταστήματα και τους προμηθευτές, ο βοηθός αγοραστή πετυχαίνει πάντοτε τις καλύτερες τιμές από τις οποίες ο πελάτης επωφελείται δεδομένου ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να πετύχει αντίστοιχες τιμές απευθυνόμενος στην λιανική. Φυσικά όλα αυτά έχουν ένα κόστος το οποίο ο πελάτης αντιμετωπίζει με εφάπαξ πληρωμή στον βοηθό και στη συνέχεια με ένα πολύ μικρό ποσοστό επί των αγορών του εφόσον αυτές γίνουν.

 

contact us

e   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

t   +30 2130252901

m  +30 6943771137